Λιπαντικά Μοτοσυκλετών

Grid View:
Quickview

eni Brake 4 0.25 lt

(0)
Orders (0)
10.23€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΥψηλής απόδοσης συνθετικό υγρό φρένων μοτοσυκλετών αγώνων. Ιδανικό για χρήση σε σύσκολες συνθήκες οδήγησης. Μορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε σύστημα φρένων γιατι καλύπτει τις προδιαγραφές DOT3, DOT4. DOT4+  και DOT5. Με πολύ υψηλό σημείο βρασμού είναι ασφαλές ακόμη και όταν τα μέρη του συστήματος φρένων έχουν μεγάλη θερμοκρασία..

Quickview

Eni brake fluid DOT4 1lt

(0)
Orders (0)
10.85€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΥγρά φρένων DOT4. Συσκευασία 1 λίτρα...

Quickview

Eni fork oil 10W 1lt

(0)
Orders (0)
10.12€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΛάδι πιρουνιού-αναρτήσεων για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας 10W..

Quickview

Eni fork oil 15W 1lt

(0)
Orders (0)
10.12€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΛιπαντικό πιρουνιού - αναρτήσεων 15W..

Quickview

Eni fork oil 5W 1lt

(0)
Orders (0)
10.12€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΛάδι πιρουνιού-αναρτήσεων για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας..

Quickview

Eni fork oil 7.5W 1lt

(0)
Orders (0)
10.12€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΛάδι πιρουνιού-αναρτήσεων για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας..

Quickview

Eni Gear GL4 10W/40 1lt

(0)
Orders (0)
7.13€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΛιπαντικό μετάδοσης κίνησης για μοτοσυκλέτες και scooter με προδιαγραφές GL4Προδιαγραφές:  API GL4..

Quickview

Eni i-Ride moto 10W/30 1lt

(0)
Orders (0)
11.26€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΣυνθετικής τεχνολογίας υψηλής απόδοσης λιπαντικό σχεδιασμένο για μοτοσυκλέτες νέας γενιάς με τετράχρονους κινητήρες ακόμη και πολυβάλβιδους. Προστατεύει τον κινητήρα σε δύσκολες και ποικίλες συνθήκες λειτουργίας όπως οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, σε υψηλές θερμοκρασίες και σε συνθήκες πόληςΤα ειδικά πρόσθετα που περιέχονται εγγυόνται..

Quickview

Eni i-Ride Moto 10W/40 1lt

(0)
Orders (0)
9.51€

Συνθετικής τεχνολογίας υψηλής απόδοσης multigrade λιπαντικό σχεδιασμένο για μοτοσυκλέτες με τετράχρονους κινητήρες. Προστατεύει τον κινητήρα σε δύσκολες και ποικίλες συνθήκες λειτουργίας όπως οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, σε υψηλές θερμοκρασίες και σε συνθήκες πόλης. Κατάλληλο για λειτουργία  σε μηχανές εντός και εκτός δρόμουΗ υψηλή ρευστότητα σ..

Quickview

Eni i-Ride moto 15W/50 1 lt

(0)
Orders (0)
11.26€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΝέας τεχνολογίας multigrade λιπαντικό σχεδιασμένο από υψηλή ποιότητας έλαια βάσης και πρόσθετα για μοτοσυκλέτες με τετράχρονους κινητήρες. Προστατεύει τον κινητήρα σε δύσκολες και ποικίλες συνθήκες λειτουργίας όπως οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, σε υψηλές θερμοκρασίες και σε συνθήκες πόλης. Κατάλληλο για λειτουργία  σε μηχανές εν..

Quickview

Eni i-Ride moto 20W/50 1lt

(0)
Orders (0)
15.50€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΛιπαντικό σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας έλαια βάσης και πρόσθετα  για τετράχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών και scooter νέας γενιάς. Ικανοποιεί τις απαιτήσεις για χρήση εντός και εκτός δρόμου και είναι κατάλληλο για δύσκολες και ποικίλες συνθήκες οδήγησης όπως υψηλές θερμοκρασίες, οδήγηση σε αυτοκινητόδρομο, οδήγηση σε χαμηλές..

Quickview

Eni i-Ride Moto 2T 1lt

(0)
Orders (0)
14.36€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΣυνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό που παράγει πολύ χαμηλά επίπεδα καπνού και προτείνεται για τελευταίας γενιάς δίχρονους κινητήρες.Παρότι είναι σχεδιασμένο για συστήματα injection λαδιού μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης με χειροκίνητη ανάμιξη λαδιού με βενζίνη.Ειδικά σχεδιασμένο με καινοτόμα συνθετικά στοιχεία εγγυάται άριστη απόδοση..

Quickview

Eni i-Ride Racing 10W/60 1lt

(0)
Orders (0)
16.12€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΚορυφαίας συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο από υψηλής ποιότητας συνθετικά έλαια βάσης και κορυφαία συνθετικά πρόσθετα για υψηλής απόδοσης τετράχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών αγώνων.Τα ειδικά συνθετικά που χρησιμοποιούνται εγγυώνται εξαιρετική αντίσταση στις υψηλές θερμοκρασίες λειτουργίας και μεγάλη σταθερότητα τ..

Quickview

eni i-Ride Racing 2T 1lt

(0)
Orders (0)
14.36€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΚορυφαίας συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό για δίχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών που λειτουργούν σε συνθήκες αγώνων. Κατάλληλο για αερόψυκτους και υγρόψυκτους κινητήρες.Η ξεχωριστή σύνθεση του λιπαντικού εγγυάται την μέγιστη προστασία του κινητήρα μειώνοντας τις φθορές και τα κατάλοιπα καύσης που δημιουργούνται ακόμα και στις πίο σκ..

Quickview

Eni i-Ride Racing 5W/40 1lt

(0)
Orders (0)
13.12€

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΚορυφαίας συνθετικής τεχνολογίας λιπαντικό ειδικά σχεδιασμένο για υψηλής απόδοσης τετράχρονους κινητήρες μοτοσυκλετών.Το ειδικό υψηλό ιξώδες  μεγιστοποιεί την απόδοση του κινητήρα κάτω από κάθε είδους λειτουργία.Το πακέτο προσθέτων που περιέχει προσφέρει ειδικά καθαριστικά χαρακτηριστικά και αποτρέπει την φθορά και διάβρωση το..

Showing 1 to 15 of 23 (2 Pages)